MOTIVATION

Åren jag jobbat med kost och träning har gett mig en förståelse och ödmjukhet inför att vi alla är olika och därför inte kan sättas på en och samma lösning oberoende av vem vi är. Det finns inte en enda lösning som är den rätta, och det är därför jag skapar en grundlig och personlig struktur baserad på dina mål och förutsättningar. Viktnedgång är en resa, och som alla resor blir dom bättre med rätt person som sällskap.

Börja din viktnedgångsresa med mig IDAG!

Flying solo

 • En introduktion till viktnedgång By Jonny
 • Individuellt kalorimål med macron varje månad
 • Personlig aktivitetsplan varje månad
 • Individuellt anpassade recept (2 frukostar & 5 huvudrätter)
 • INGEN BINDNINGSTID. AVSLUTA NÄR DU VILL.

1,490 SEK /månad

Two's company, Three's a crowd

 • En introduktion till viktnedgång By Jonny
 • Individuellt kalorimål med macron varje månad
 • Personlig aktivitetsplan varje månad
 • Individuellt anpassade recept (2 frukostar & 5 huvudrätter)
 • 15 minuter Skype/Facetime-uppföljning i början och slutet av varje månad
 • Veckovis uppföljning via email för att hjälpa dig anpassa programmet under resans gång
 • INGEN BINDNINGSTID. AVSLUTA NÄR DU VILL.

2,990 SEK /månad

The More The Merrier

 • En introduktion till viktnedgång By Jonny
 • Individuellt kalorimål med macron varje månad
 • Personlig aktivitetsplan varje månad
 • Lunch, mellanmål och middag levererade hem till dig (tillgängligt i Stockholm/Uppsala)
 • Individuellt anpassade frukostrecept
 • 15 minuter Skype/Facetime-uppföljning i början och slutet av varje månad
 • Veckovis uppföljning via email för att hjälpa dig anpassa programmet under resans gång
 • Levereras veckovis med en veckas uppsägningstid

Från 349 SEK / dag

Schema

på Barrys Bootcamp

Armar & Mage

6:30 & 7:30 måndag

Bröst, Rygg & Mage

6:30 & 7:30 onsdag

Mage

16:00 & 17:00 torsdag

Helkropp

11:30 & 12:30 fredag

Helkropp

8:30 & 9:30 lördag *Bi-weekly*

***Subject to change each week***

14
Utbildningar & Utmärkelser
100
Tappade Kilon
57
Nöjda Klienter
160
Antal låtar på min träningsspellista

JONATHAN FAGERLUND

PERSONLIG TRÄNARE / KOSTRÅDGIVARE

Min fascination för träning började redan då jag sprang mitt första 60-meterslopp som barn. Energin, adrenalinet och känslan som infann sig direkt efter målgången av att vilja göra det igen, men snabbare, var något jag aldrig känt förut. Att man på ett strukturerat och välplanerat sätt kunde förbättra sina resultat genom att lära sig nya saker och träna vidare var något som passade mitt unga, men redan då något nördiga sinne perfekt. I tonåren packade jag väskorna och flyttade till Dublin för att vara del i ett pojkband som något år senare resulterade i att jag tävlade på egen hand i Melodifestivalen (men jag tror det är bäst för oss alla om vi inte googlar för mycket på den perioden!) och släppte två album. Det är ingen lögn att jag älskar musik, och det har alltid varit en stor del av mitt liv, inte minst när jag senare började instruera gruppträning.
Väl tillbaka i Sverige och tjugo år gammal bestämde jag mig för att lägga musikkarriären på is och istället bygga vidare på min passion för träning, kost och hälsa. Direkt efter PT-utbildningen blev jag erbjuden jobb av en av lärarna, på det kanske mest exklusiva gymmet i Sverige, Grand Hôtel Nordic SPA & Fitness. Tidigt i min karriär förstod jag att det som triggade mig lite mer än allting annat var att hjälpa människor gå ner i vikt. För mig är det energin och drivet i blicken hos någon som precis bestämt sig för att börja sin viktresa, och stoltheten och glädjen i blicken hos de som just nått sina mål som gör att jag älskar mitt jobb. Mitt största fokus är att hjälpa människor hitta en hållbar livsstil som inte bara hjälper dom att nå sina viktmål, utan därefter ha lärt sig tillräckligt mycket för att på egen hand kunna hålla sig kvar på sin målvikt därefter. Av den anledningen började jag tidigt experimentera med mat på ett helt annat sätt än jag tidigare gjort, jag ville hitta det bästa sättet att gå ner i vikt utan att behöva kompromissa på smak eller konstant gå runt hungrig.
Efter att ha blivit utnämnd till ”Årets gruppträningsinstruktör” och fått en nominering som ”Årets PT” på Fitnessfestivalen blev jag headhuntad till att på heltid resa med en klient runt i världen som privat PT. Ett jobb som innebar ansvar för såväl kost som träning i världens alla hörn. Under de två år jag jobbade som privat PT och därmed jobbade intensivt med en klient åt gången hjälpte jag inte bara klienterna att nå deras mål, utan insåg att metoden jag utvecklat skulle kunna revolutionera sättet många ser på viktnedgång. I Augusti 2017 började jag jobbat som tränare på Barry’s Bootcamp i Stockholm samtidigt som jag har arbetat fram ett koncept baserat på min viktnedgångsfilosofi. Ett koncept som innebär att du får en privat PT/kostrådgivare i form av en coach online.
Börja din viktnedgångsresa med mig IDAG! 

VAD MINA KLIENTER SÄGER

Ewa Nieminen

Jonny är bra på att göra träning roligt. Jonny är bra på att göra träningen individanpassad, och är dessutom supertrevlig, positiv och ser bara möjligheter!

Fredrik Robertsson

Med Jonny som PT och kostrådgivare nådde jag mina mål och hamnade i min livs bästa form. Vetskapen om kropp, kost och träning är imponerande och jag kan varmt rekommendera att anlita Jonathan om du vill få snabba resultat.

Magnus Karlberg

Jonny var min PT under en tid och han vann snabbt mitt förtroende genom sin positiva energi, sin professionella attityd och hans variation av övningar. Hans inkännande sätt och kunskap om både kropp och knopp gjorde alla tillfällen givande även under dagar då man inte var på topp. Man mådde alltid bättre efter att ha träffat Jonny!

Linda Sandquist

Att träna med Jonny är ren glädje, det blir aldrig tråkigt. Varje träningspass är väl genomtänkt och det ena är aldrig likt det andra. Han lyssnar och är oerhört professionell inom hälsa, kost och träning. Bästa PT:n jag har haft!

ERBJUDANDE!

ANMÄL DIG TILL MITT NYHETSBREV OCH FÅ ETT GRATIS RECEPT FÖR ATT KICKSTARTA DIN VIKTNEDGÅNG

HÄR HITTAR DU MIG

Plats

Barry's Bootcamp

Jakobsbergsgatan 21
Stockholm 111 44

 

WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright 2017 | Jonathan Fagerlund | All Rights Reserved | Photo cred: Magnus Ragnvid & Roland Norell