MOTIVATION

Åren jag jobbat med kost och träning har gett mig en förståelse och ödmjukhet inför att vi alla är olika och därför inte kan sättas på en och samma lösning oberoende av vem vi är. Det finns inte en enda lösning som är den rätta, och det är därför jag skapar en grundlig och personlig struktur baserad på dina mål och förutsättningar. Viktnedgång är en resa, och som alla resor blir dom bättre med rätt person som sällskap.

Börja din viktnedgångsresa med mig IDAG!

Nytt träningsprogram för viktminskning

Har du svårt att gå ner i vikt?

Låt personlig tränare / kostrådgivare Jonny leda dig till ett slankare, starkare jag med nya viktminskningsappen!

  • Skräddarsytt träningsprogram

  • Recept

  • Aktivitetsplan

  • Träningsråd

  • Träningsplanering

  • Coaching via email varje vecka

Jonny är med dig under hela resan. Allt detta tillkommer kostnadsfritt vid köp av viktnedgångsprogrammet.

799kr / månad
Avsluta när du vill fram till förnyelsedatumet.

*Uppdatera sidan om den inte laddar ordentligt.

*app endast på engelska

Andra tjänster

Välkommen att höra av dig via epost för information om tjänster som personlig viktcoaching, utbildningar och workshops

14

Utbildningar & Utmärkelser

100

Tappade Kilon

57

Nöjda Klienter

160

Antal låtar på min träningsspellista

WORKOUT

Schema

på Barrys Bootcamp

Armar & Mage

6:30 & 7:30 måndag

Bröst, Rygg & Mage

6:30 & 7:30 onsdag

Mage & Rumpa

16:00 & 17:00 torsdag

Helkropp

11:30 & 12:30 fredag

Helkropp (med fokus på överkropp)

8:30 & 9:30 lördag *varannan vecka*

Helkropp

15.00 (boka med MasterCard) & 16.00 söndag

***Kan komma att ändras veckovis***

JONATHAN FAGERLUND

PERSONLIG TRÄNARE / KOSTRÅDGIVARE

Min fascination för träning började redan då jag sprang mitt första 60-meterslopp som barn. Energin, adrenalinet och känslan som infann sig direkt efter målgången av att vilja göra det igen, men snabbare, var något jag aldrig känt förut. Att man på ett strukturerat och välplanerat sätt kunde förbättra sina resultat genom att lära sig nya saker och träna vidare var något som passade mitt unga, men redan då något nördiga sinne perfekt. I tonåren packade jag väskorna och flyttade till Dublin för att vara del i ett pojkband som något år senare resulterade i att jag tävlade på egen hand i Melodifestivalen (men jag tror det är bäst för oss alla om vi inte googlar för mycket på den perioden!) och släppte två album. Det är ingen lögn att jag älskar musik, och det har alltid varit en stor del av mitt liv, inte minst när jag senare började instruera gruppträning.
 
Väl tillbaka i Sverige och tjugo år gammal bestämde jag mig för att lägga musikkarriären på is och istället bygga vidare på min passion för träning, kost och hälsa. Direkt efter PT-utbildningen blev jag erbjuden jobb av en av lärarna, på det kanske mest exklusiva gymmet i Sverige, Grand Hôtel Nordic SPA & Fitness. Tidigt i min karriär förstod jag att det som triggade mig lite mer än allting annat var att hjälpa människor gå ner i vikt. För mig är det energin och drivet i blicken hos någon som precis bestämt sig för att börja sin viktresa, och stoltheten och glädjen i blicken hos de som just nått sina mål som gör att jag älskar mitt jobb. Mitt största fokus är att hjälpa människor hitta en hållbar livsstil som inte bara hjälper dom att nå sina viktmål, utan därefter ha lärt sig tillräckligt mycket för att på egen hand kunna hålla sig kvar på sin målvikt därefter. Av den anledningen började jag tidigt experimentera med mat på ett helt annat sätt än jag tidigare gjort, jag ville hitta det bästa sättet att gå ner i vikt utan att behöva kompromissa på smak eller konstant gå runt hungrig.
 
Efter att ha blivit utnämnd till ”Årets gruppträningsinstruktör” och fått en nominering som ”Årets PT” på Fitnessfestivalen blev jag headhuntad till att på heltid resa med en klient runt i världen som privat PT. Ett jobb som innebar ansvar för såväl kost som träning i världens alla hörn. Under de två år jag jobbade som privat PT och därmed jobbade intensivt med en klient åt gången hjälpte jag inte bara klienterna att nå deras mål, utan insåg att metoden jag utvecklat skulle kunna revolutionera sättet många ser på viktnedgång. I Augusti 2017 började jag jobbat som tränare på Barry’s Bootcamp i Stockholm samtidigt som jag har arbetat fram ett koncept baserat på min viktnedgångsfilosofi. Ett koncept som innebär att du får en privat PT/kostrådgivare i form av en coach online.
 
Börja din viktnedgångsresa med mig IDAG! 

VAD MINA KLIENTER SÄGER

Ewa Nieminen

Jonny makes exercise fun. He’s good at adapting the workout and finding your level, as well as a super nice guy with a positive mind that only see's possibilities.

Fredrik Robertsson

With Jonny as my trainer/nutritionist, I reached my goals and found myself in the best shape of my life. His knowledge about the body, food and workouts are impressive and I can highly recommend him if you’re looking for results!

Magnus Karlberg

During the time Jonny as my trainer he quickly won my trust through his positive approach, professional attitude and variation of workouts. His empathy and knowledge about both body and mind made every session rewarding, even when I wasn’t feeling at my best. One always felt better after meeting Jonny!

Linda Sandquist

Working out with Jonny is pure joy, it never gets boring! Every session is very thoughtful and filled with new and exciting things. He is a great listener and is extremely professional in the field of health, diet and workouts. The best trainer I’ve ever had!

ERBJUDANDE!

ANMÄL DIG TILL MITT NYHETSBREV OCH FÅ ETT GRATIS RECEPT FÖR ATT KICKSTARTA DIN VIKTNEDGÅNG

HÄR HITTAR DU MIG

Plats

Barry's Bootcamp

Jakobsbergsgatan 21
Stockholm 111 44

 

WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright 2017 | Jonathan Fagerlund | All Rights Reserved | Photo cred: Carl Thorborg